Izvor: Sputnik Srbija
29.08.2022 u 16:05
0

LIDER DNR: Nije isključeno da će Oružane snage Ukrajine ponovo pokušati da izvedu napade na mesta gde su smešteni zarobljenici!

Lider DNR Denis Pušilin saopštio je da nije isključeno da će Oružane snage Ukrajine ponovo pokušati da izvedu napade na mesta gde su smešteni zarobljenici.

Prema njegovim rečima, zarobljenici shvataju kako se razvija situacija i da se bliži suđenje, svesni su svih izgleda i počinju da sarađuju sa istragom i da govore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RUSKE SNAGE UNIŠTAVAJU NATO ORUŽJE: Otkriveno da je dron, koji je oboren nad teritorijom Zaporoške nuklearke, američke proizvodnje!

„Beležimo interesovanje da se likvidiraju takvi svedoci – ljudi koji javno mogu da svedoče. Sada niko neće dati garancije da protivnik neće pokušati da ponovo izvede napade na mesta gde su zarobljenici. Međutim, naši vojnici su pojačali mere bezbednosti, uključujući PVO, kako bi sveli na minimum takve mogućnosti, kako na taj način oni ne bi ućutkali svedoke“, rekao je Pušilin za „Rusija 24“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter