Izvor: Alo.rs
10.03.2024 u 07:16
1

LIKVIDARAN ZLOGLASNI FRANCUZ: Postoje čvrsti dokazi o njegovim vezama sa tajnim službama

Vođa francuskih neonacista Sezar Ogarom, koji se borio na strani ukrajinske vojske, likvidiran je u blizini Avdejevke, preneo je TASS, pozivajući se na više neimenovanih izvora.

Ruska agencija navodi i “da postoje potvrđeni dokazi o njegovim vezama sa francuskim tajnim službama“.

Ranije je načelnik Glavne operativne uprave, prvi zamenik načelnika Generalštaba Oružanih snaga Rusije Sergej Rudskoj, rekao da vojno osoblje NATO, prerušeno u plaćenike, upravlja sistemima PVO, višecevnim raketnim bacačima i taktičkim raketnim sistemima u Ukrajini.

Savetnik predsednika samoproglašene Donjecke Narodne Republike Igor Kimakovski rekao je za TASS da su tokom operacije čišćenja u Avdejevki pronađena tela vojnika  sa američkim i poljskim obeležjima.

Član Državne dume Viktor Vodolacki primetio je da su ruske snage pronašle tela stranih plaćenika u oslobođenoj Avdejevki.

Identifikovani su kao vojno osoblje zemalja NATO – Poljske, Nemačke, Francuske i drugih.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da su Oružane snage Rusije izvele udar visoke preciznosti na mesto privremenog razmeštanja stranih militanata u Harkovu, uglavnom francuskih plaćenika.

U napadu je poginulo 60 militanata, a više od 20 je ranjeno.

Nakon toga, francuski ambasador u Moskvi Pjer Levi pozvan je u rusko Ministarstvo spoljnih poslova gde mu je saopšteno da su vlasti u Parizu krive za smrt francuskih državljana, prenosi Tanjug.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LIKVIDARAN ZLOGLASNI FRANCUZ: Postoje čvrsti dokazi o njegovim vezama sa tajnim službama”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter