Izvor: Sputnjik
09.03.2024 u 22:25
1

IZRAEL SE GUŠI U SOPSTVENOJ KRVI! Demonstracije do sada neviđene – SUKOBI sa policijom, TEL AVIV GORI U PLAMENU

Na antivladinim protestima u centru Tel Aviva u Izraelu došlo je do sukoba demonstranata sa policijom koja je bezuspešno pokušavala da ih zaustavi dok su probijali barikade.

Izraelska policija saopštila je da je uhapsila demonstranta koji je koristio dimnu bombu, javlja Tajms of Izrael.
Demonstranti, koji su se probili kroz policijsku barijeru u ulici Begin, počeli su da se okupljaju kod auto-puta Ajalon.
Nekoliko stotina antivladinih demonstanata u Tel Avivu izašlo je na protest na kojem su zatražili momentalno oslobađanje talaca i izbore na kojima, kako su rekli, žele da se promeni aktuelna vlada.
U Jerusalimu, demonstranti traže oslobađanje talaca koje drži Hamas. Protest se održava ispred rezidencije premijera Benjamina Netanijahua, na obeležavanju 155. dana zatočeništva.

Dan nakon Međunarodnog dana žena većina govornika se fokusiralo na 19 ženskih talaca koje su u zarobljeništvu Hamasa, uz kritike upućene Netanijahuovoj vladi i međunarodnim organizacijama jer zanemaruju, kako se navodi, patnju porodica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IZRAEL SE GUŠI U SOPSTVENOJ KRVI! Demonstracije do sada neviđene – SUKOBI sa policijom, TEL AVIV GORI U PLAMENU”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter