Izvor: Novosti
11.04.2022 u 16:32
0

LUD OD LJUBOMORE POLUPAO 260 AUTOMOBILA: Uhapšen za načinjenu štetu od pola MILIONA EVRA!

U jugozapadnom nemačkom gradu Karlsrue uhapšen je muškarac pošto je policiji priznao da je ogrebao ili na drugi način oštetio oko 260 automobila za nekoliko dana.

Iznos štete na vozilima veći je od 500.000 evra. Dvadesetosmogodišnjak se predao policiji prošle nedelje i priznao da je prouzrokovao štetu.

Objasnio je da je ljubomoran na vlasnike automobila i da ima lične probleme, navodi se u saopštenju policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oštećeni su uglavnom skupi automobili koji su bili parkirani u centru ovog nemačkog grada, sedištu najvišeg nemačkog kaznenog i ustavnog suda. Osumnjičeni je već ranije kažnjavan i pušten je iz zatvora u julu 2021. godine, saopštila je policija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter