Izvor: Tanjug
09.04.2022 u 16:25
0

Ludilu nikad kraja: Evo šta je sada carinska služba EU zabranila iz Rusije i Belorusije!

Zemlje Evropske unije, koje se graniče sa Rusijom i Belorusijom, zbog sankcija zabranile su od petka ulazak teretnim vozilima, registrovanim u te dve zemlje, koja prevoze određenu robu, saopštila je danas ruska carinska služba.

Vozila koja se koriste za međunarodni transport sa ruskim i beloruskim registarskim tablicama neće moći da prevoze robu na teritoriji EU, saopštila je ruska carinska služba, prenmosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema dostupnim informacijama, ograničenja se još ne odnose na drumski teretni transport koji isporucuje farmaceutske, medicinske, prehrambene i poljoprivredne proizvode, uključujući pšenicu, energente, obojene metale i đubrivo, saopštila je carinska služba.

Tranzit iz Rusije do ruske enklave Kalinjingrada i dalje je otvoren za vozila registrovana u Rusiji.

BELORUSIJA OBJAVILA SPISAK „NEPRIJATELJSKIH ZEMALJA“: Pored članica EU, još 12 država označeno kao METE Lukašenka

EU je u petak formalno usvojila nove sankcije Rusiji, uključujući zabranu uvoza uglja, drveta, hemikalija i drugih proizvoda, takođe, sprečavajući mnoga ruska plovila i kamione da udu u evropski blok, podseti je Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter