Izvor: HappyBSC
09.04.2022 u 16:53
0

NEOČEKIVANI SASTANAK! Boris Džonson u Kijevu sa Zelenskim

Britanski premijer Boris Džonson sastao se danas u Kijevu sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim u nenajavljenoj poseti, nakon što je otputovao u prestonicu.

Detalji sastanka nisu još uvek objavljeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ambasada Ukrajine u Velikoj Britaniji podelila je sliku njih dvojice, napisavši: ‘Iznenađenje’ sa emotikonom koji namiguje.

Džonson je juče najavio da će Britanija poslati Ukrajini oružje u vrednosti od 100 miliona funti.



„Premijer je otputovao u Ukrajinu da se lično sastane sa predsednikom Zelenskim, u znak solidarnosti sa ukrajinskim narodom“, rekao je portparol.

„Razgovaraće se o dugoročnoj podršci Velike Britanije Ukrajini, a premijer će predstaviti novi paket finansijske i vojne pomoći.“

Pomoćnik ukrajinskog predsednika Andrij Sibiha napisao je na Fejsbuku: „Poseta Borisa Džonsona Kijevu počela je upravo tet-a-tet sastankom sa predsednikom Zelenskim. Velika Britanija je lider u odbrani Ukrajine“, dodao je on, opisujući Džonsona kao „lidera antiratne koalicije“. Vođa sankcija ruskom agresoru.’

UKRAJINA SPREMNA DA POPUSTI RUSIJI? Zelenski za pregovore, iz Evrope traže dokaze za Buču

Džonsonova poseta ukrajinskoj prestonici usledila je posle posete Kijevu predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen i visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbednost Žozepa Borela u petak i posete austrijskog kancelara Karla Nehamera ranije u subotu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter