Izvor: HAPPBSC/PINKTV
31.03.2024 u 22:24
0

MAJOR BOJANA OTOVIĆ O SNIMKU: U roku od 5 minuta smo proverili!

O detaljima potrage i isplivalom video-snimku govorila je Bojana Otović Pjanović iz Službe za suzbijanje kriminala MUP-a.

„Izdati su nalozi za pojačavanje kontrole na granicama. Preduzimaju se sve neophodne mere. Ispituje se svaka činjenica. Radila se i kontrola kanala koji odvode vodu do Borskog jezera. Blizu kuće nalazi se šahta, to se radi da bi se isključila svaka mogućnost. Izrečeno je svima da ‘se ne štede’, mnoge kolege su i dalje na poslu. Od načelnika Kriminalističke policije do načelnika za suzbijanje kriminala. Da ne pominjem i ministra uz ostale profesionalce koji su došli sa čitave teritorije Srbije. I dalje kvadovi obilaze, helikopteri nadleću… Radi se rekonstrukcija događaja da bi utvrdili kako je dete moglo da napusti tu površinu“.

Govorila je i o video-snimku koji je isplivao iz Beča. „Juče smo dobili informaciju, u roku od pet minuta smo bili na mestu gde bi trebalo da budemo da bismo proverili, uz koordinaciju svih u MUP-u, sa rukovodiocima. U saradnji sa odeljenjem Interpola raspisana je žuta poternica, na snazi je i u zemljama u okruženju, gde se radi na identifikaciji devojčice, sa svim specifičnim obeležjima koje je imala u trenutku nestanka – promene na koži, izrasline, ranu, ožiljak..

Ona je potom komentarisala i snimak iz Beča. Srbin je poslao mejl srpskoj policiji sa objašnjenjem, kao i snimak na kojem se vidi devojčica koja podseća na Danku.

„Što se tiče snimka, naravno da je išao uz koordinaciju i da smo insistirali da to bude dostavljeno nama. Ne mogu da govorim o detaljima, do pola pet smo bili aktivni svi, načelnik Đuran je kontaktirao lično gospodina koji je imao video-snimak u posedu i lično organizovao dostavljanje svih podataka. U pitanju je naš državljanin i radi tamo“, dodala je Otović Pjanović.

@alo_portal POLICIJA PROVERAVA SNIMAK IZ BEČA! Snimljena je devojčica koja uzrastom i likom podseća na Danku Ilić #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #foryoupage ♬ original sound – Alo_portal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter