Izvor: Sputnik Srbija
18.08.2022 u 13:22
0

MEDVEDEV: Hladni stanovi i prazne police u frižiderima je „demokratija za sumanute“!

Rusija bi želela da vidi ne samo tiho nezadovoljstvo građana Evropske unije zbog postupaka njihovih vlada, već i pozivanje na odgovornost „za očiglednu glupost“, izjavio je Dmitrij Medvedev, zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF.

On je na svom Telegram kanalu napisao da Moskva u odnosima sa Zapadom želi mirnu saradnju, trgovinu i „druge stvari koje su normalne za sve“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ne zatvaramo se ni od koga, podržavamo sve zdrave predloge. Istina, želeli bismo da vidimo ne samo kako Evropljani iskazuju tiho nezadovoljstvo zbog postupaka njihovih Vlada, već i da kažu nešto konkretno. Na primer, da ih pozovu na odgovornost, kažnjavajući ih za očiglednu glupost. Pogotovo, ukoliko su ‘cena evropske demokratije’ hladni stanovi i prazne police u frižiderima, to je ‘demokratija’ za sumanute“, ocenio je on.

RUSKI GENERAL UPOZORAVA: Zbog dejstava Kijeva na Zaporoškoj nuklearki može doći do situacije slične Černobilju i Fukušimi!

Medvedev je podsetio da su četiri kabineta ministara u Evropi u kratkom roku već podnela ostavke i naglasio da to očigledno nije kraj.

On je takođe istakao da od tri četvrtine do 90 odsto građana Evropske unije ne žele da učestvuju u vojnim dejstvima na strani Kijeva. Političar je dodao i da više od polovine stanovnika EU, a u nekim zemljama i dve trećine, nije spremno da podrži antiruske sankcije.

Medvedev je zaključio da se vlade evropskih zemalja utrkuju ko će sa surovije govoriti o želji za prekidom odnosa sa Rusijom, ali obični građani nisu izgubili zdrav razum.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter