Izvor: SPUTNJIK.RS
16.08.2023 u 13:50
0

MEDVEDEV O PLANOVIMA ZAPADA: Njih ne zanima MIR, oni ZARAĐUJU na ukrajinskoj krizi

Zapad nije zainteresovan za rešavanje ukrajinske krize mirnim putem već nastoji da zaradi što višen novca za svoj odbrambeno-industrijski kompleks, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

Njihove priče o tome kako je vreme sesti za sto i početi nekakve mirovne pregovore sve je to lukav stav. Oni to ne žele. Oni žele još više da raspale rat da bi zarađivali novac za svoje budžete – rekao je Medvedev tokom posete forumu „Armija-2023“.

„NE IGRAJTE SE VATROM“: Kineski ministar odbrane sa konferencije u Moskvi poslao UPOZORENJE AMERICI, pored njega Šojgu (VIDEO)

Ruski vojnici veoma uspešno uništavaju tehniku koju Zapad isporučuje i nastaviće to da rade, rekao je on i dodao da u kontekstu gubitaka Zapad s vremena na vreme pokreće razgovore o tome da je potrebno vratiti se za pregovarački sto i postići nekakav kompromis.

Ali treba shvatiti da je to samo deo priče, drugi deo je sastoji u tome da američki vojno-odbrambeni kompleks i evropski, na tome zarađuju. Za njih je to način da zarade ogromna sredstva na ime isporuka tehnike Ukrajini. Zato oni na tom ratu zarađuju – naveo je on.

Medvedev je, takođe, rekao da su ruski vojnici naučili da se suprotstave zapadnoj tehnici i da su svi pokušaji ukrajinske kontraofanzive bezuspešni. Medvedev je obišao i izložbu zaplenjenog ukrajinskog i zapadnog oružja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter