Izvor:
03.02.2024 u 00:58
2

MEDVEDEV UPOZORIO NATO: „Ne igrajte se sa vatrom sa vašim vojnim vežbama“

Nagalsio je da za sada Rusija nema nameru da napada ni jednu članicu saveza, ali ako se zaigarju neće oklevati da žestoko odgovori

Moskva ne planira da napadne nijednu zemlju NATO-a, nešto što je jasno kao dan svakome ko ima trunke razuma na Zapadu, napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev na platformi društvenih medija VKontakte.

MARIJA ZAHAROVA ZA KULTNU EMISIJU „AKTUELNOSTI“: Mi smo poštovali suverenitet Ukrajine, njene granice u trenutku kada se odvojila od Sovjetskog saveza

Komentarišući NATO vežbu Steadfast Defender 2024, najveću od kraja Hladnog rata, on je primetio da se ovo „igranje vatrom na veoma opasan način“.

„Ne planiramo da napadamo nijednu članicu bloka. To je jasno svim razumnim ljudima na Zapadu. Međutim, ako se zanesu igranjem i zadiraju u integritet naše zemlje, odmah će dobiti odgovarajući odgovor“, Medvedev istakao. Prema njegovim rečima, „to će značiti jedno – veliki rat od kojeg NATO neće moći da izbegne“.

NATO-ova vežba Steadfast Defender 2024 održava se u Evropi od februara do maja. Trideset i jedna država članica i Švedska koja se nada NATO-u učestvuje u vežbama. Specijalni predstavnik bloka za Kavkaz i centralnu Aziju Havijer Kolomina rekao je u intervjuu novinskoj agenciji Armenpress da su vežbe usmerene na odvraćanje Rusije, koju alijansa smatra pretnjom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MEDVEDEV UPOZORIO NATO: „Ne igrajte se sa vatrom sa vašim vojnim vežbama“”

  1. Oni žele RAT , njih baš svrbi RAT, oni sve rade da bi do velikog RATA dsošlo , ali što je najgore niko do njih ne pita svoje narode ŽELITE LI RAT jer to nije nikakakav ODBRAMBENI RAT , već RAT ZA UNIŠTENJE RUSIJE I KINE , ŽIVELA I RUSIJA I KINA I SRBIJA SLOBODNE DRŽAVE SA SVOJIM SLOBODNIM NARODOM .
    Kada su nas uništavali jedan čuveni pisac još u doba davnih Srpkih ratova rekao onako oduševljen Srbima jer su nas uništavali i uništavali na razne načine a Srbi se branili i branili , e rekao je DA KO GOD STANE NA SRPKU ZEMLJU POSTAJE SLOBODAN ČOVEK, ZATO KARLSTONE DODJI KOD NAS , ali to u vezi slobode odnosi se i na Rusiju a i na Kinu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter