Izvor: tanjug
28.08.2021 u 21:00
0

MEKSIKO STRAHUJE OD NORE: Tropska oluja sve bliža!

Tropska oluja Nora koja se pretvara u uragan, preti da Meksiku donese obilne padavine i opasne poplave praćene klizištima, saopštio je danas američki Nacionalni centar za uragane (NHC).

VAŽNO: 

PREDSEDNIK VUČIĆ OBJAVIO FOTOGRAFIJU SA SINOM: Najponosniji tata na svetu! (FOTO)

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Ovo su današnje brojke!

SAHRANJEN LANE GUTOVIĆ: Glumac ispraćen na večni počinak uz crkveni hor, najbliži se oprostili od njega!

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA DELEGACIJOM KOMPANIJE ŠANDONG HAJ-SPID: Spajamo Srbiju sa najlepšim delom Dunava (VIDEO)

Kako navodi NHC, očekuje se da će oluja do večeras da se približi jugozapadnoj obali Meksika i da će proći vrlo blizu obala meksičkih država Kolima, Halisko i Najarit. 

Prema Nacionalnom centru za uragane, sutra i u ponedeljak očekuje se da će se Nora približiti i preseliti u Kalifornijski zaliv.

PROČITAJTE JOŠ: 

POZNATO KADA NOLE IGRA PRVI MEČ: Evo kada je duel protiv Runea

PRAZNIK U BEOGRADU NA VODI: Otvoren 16. Beogradski karneval brodova

VOZAČI VOJSKE SRBIJE OSVOJILI BRONZU! Treće mesto na Međunarodnim vojnim igrama

-Nora bi mogla da donese 20 do 30 centimetara kiše, maksimalno i do 50. Ove padavine će stvoriti opasne poplave i klizišta. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter