Izvor: Tanjug
26.08.2022 u 12:11
0

MIHAIL MIŠUSTIN JE SVESTAN POSLEDICA I NAMERA: „Zapad krivi Rusiju za globalnu – prehrambenu krizu koju je sam proizveo…“

Zapadne zemlje pokušavaju da za globalnu prehrambenu krizu okrive Rusiju, a isuviše dobro shvataju da su i same krive za takav razvoj događaja, saopštio je danas ruski premijer Mihail Mišustin.

PREMIJER MIHAIL MIŠUSTIN ZAPEČATIO POTPISOM: Rusija prekinula učešće u sporazumima u okviru Saveta Evrope!

„Zapadne zemlje pokušavaju da za globalnu prehrambenu krizu okrive Rusiju, a pritom dobro shvataju da je trenutna situacija direktna posledica njihovih postupaka“, naglasio je Mišustin na proširenom sastanku Evroazijskog međuvladinog saveta, prenosi TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je rekao i da „Zapad pojačava pritisak sankcijama na Rusiju i Belorusiju iako oseća povratni udar od takve politike“.

„Situacija se brzo menja, a Zapad pojačava pritisak sankcija na Rusiju i Belorusiju uprkos štetnim uticajima takve politike i na same njene pokretače“, izjavio je ruski premijer.

Prema Mišustinu, u trenutku kada međunarodni ekonomski i trgovinski sistem raskida sa tradicionalnim vezama i uobičajenim obrascima, Evroazijska ekonomska unija se pokazuje efikasnom, navodi TAS S.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 7

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter