Izvor: Sputnik Srbija
07.06.2022 u 22:28
0

MINISTARSTVO LNR: Telefon OEBS-a pronađen u bazi militanata „Desnog sektora“, a ustanovljeno i kome je pripadao!

Ministarstvo državne bezbednosti Luganske Narodne Republike saopštilo je da je u gradu Kamiševaha u bazi „Desnog sektora“ (ekstremistička organizacija zabranjena u Rusiji) pronašlo dokumenta i opremu misije OEBS-a.

Telefon OEBS-a koji je pronađen u bazi militanata ‘Desnog sektora’ u Kamiševahi pripada predstavniku vojne obaveštajne agencije. U prostoriji kuće gde se nalazio položaj militanata dobrovoljačkog ukrajinskog korpusa ‘Desni sektor’ pronađena su dokumenta, uređaji za komunikaciju, štampani materijal i tehnička sredstva za praćenje Specijalne posmatračke misije OEBS-a u Ukrajini“, navodi se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POLJACI TRAŽE SEDMI PAKET SANKCIJA Rusija bi mogla da se nađe na udaru novih mera EU brže nego što se očekivalo!

Bezbednosni organi su utvrdili da pronađeni telefon, prema bar-kodu, pripada regionalnom oficiru za bezbednost luganskog tima Specijalne posmatračke misije OEBS-a Petku Lilovu. Takođe je ustanovljeno da je Lilov predstavnik vojnih obaveštajnih organa jedne od zemalja Evropske unije, te da je delovao na štetu bezbednosti LNR.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter