Izvor: TANJUG
23.08.2022 u 13:13
0

Mnogi civili napuštaju Kijev u strahu od napada na sutrašnji Dan nezavisnosti Ukrajine!

Savetnik ukrajinskog predsednika Aleksandar Rodnjanski izjavio je danas za Bi-Bi-Si da mnogi civili napuštaju Kijev u strahu od ruskog napada na sutrašnji Dan nezavisnosti Ukrajine.

„Svakako se oseća zabrinutost u vazduhu“, rekao je Rodnjanski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RJABKOV: Rusija neće biti ničiji vazal! Ako ruski interesi budu ugroženi, kao u Ukrajini, „Moskva će preduzeti sve neophodne mere“!

Kako je rekao, ljudi reaguju na vesti, trude se da imaju planove za vanredne situacije, te ne žele da provode previše vremena u blizini centra, u blizini zgrade Vlade.

„Postoji rizik da će Rusija pokušati da napadne tačno u to vreme kako bi nadoknadila svoju nesposobnost da ostvari bilo kakav uspeh na frontu, da imaju bilo kakav uspeh u pokoravanju Ukrajine i u suštini sve neuspehe tokom poslednjih šest meseci“, kazao je Rodnjanski.

Naglasio je da Vlada ima uspostavljenu protivvazdušnu odbranu i da su u toku protivterorističke operacije za borbu protiv svih planiranih ruskih napada.

Američka ambasada u Kijevu pozvala je ranije danas građane SAD da napuste Ukrajinu, navodeći da Stejt department ima informaciju da Rusija planira da u narednim danima pokrene napade na civilnu infrastrukturu i vladine objekte u Ukrajini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter