Izvor: Alo
16.08.2023 u 19:27
0

MONSTRUMI GRUPNO SILOVALI DEVOJKU NA POZNATOM LETOVALIŠTU: NAMAMILI je, IŽIVLJAVALI se i sve SNIMALI!

Grupa mladih turista uhapšena je zbog sumnje da je grupno silovala britansku tinejdžerku na Majorci, piše Dejli mejl, a prenosi Kurir.

Petorica turista iz Francuske i jedan iz Švajcarske navodno su telefonima snimali napad koji se dogodio u utorak u jednom hotelu u Magalufu. Devojku su prema navodima lokalnih medija upoznali na jednoj zabavi, a nakon toga su je doveli u hotel i navodno grupno silovali u sobi.

„ODAKLE ZNATE MOJE IME?“ POZNATI SUDIJA ANTONETI na suđenju ŠEŠELJU ispao SMEŠAN – REAKCIJA LIDERA RADIKALA je KRIMINALNA (VIDEO)

Devojka tvrdi da su je turisti silovali u jednoj od njihovih soba. Mediji navode da je nekako uspela da pobegne na ulicu, a jedan čuvar ju je video kako plače i pozvao policiju. Osumnjičeni su uhapšeni i određen im je pritvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter