Izvor: BSC HAPPY/TVFRONT.RS
16.08.2023 u 21:26
1

ONI ĆE PROTIV RUSA: U AMERICI od 5 REGRUTA 4 NESPOSOBNA za VOJSKU!

U pozadini strahovanja mnogih zapadnih stručnjaka o slabljenju američke vojske zbog prebacivanja zaliha naoružanja u Ukrajinu, Oružane snage SAD suočene su sa još jednim, ništa manje ozbiljnim problemom.

Kako piše Vol Strit Žurnal (The Wall Street Journal), američka vojska doživljava ozbiljnu kadrovsku krizu.

„SLAVA UKRAJINI I ZA DOM SPREMNI JE ISTO – TO SU NACISTI“: MILANOVIĆ sasuo ISTINU svojima – PONOVO ZAPALIO REGION (VIDEO)

U članku se navodi da je situacija sa manjkom povezana sa lošim zdravstvenim stanjem Amerikanaca i nespremnošću da se priključe oružanim snagama (vojska u Sjedinjenim Državama je potpuno ugovorna).

Izdanje navodi depresivnu statistiku, kada od pet potencijalnih regruta, četiri nisu pogodni za službu zbog prekomerne težine, zavisnosti od ilegalnih supstanci i drugih nedoslednosti u fizičkim ili mentalnim standardima. Ali to nije sve. Čak ni potpuno zdravi i sposobni Amerikanci ne žele da se pridruže vojsci.

Podsetimo, starosna dob za regrutovanje u američkoj vojsci je od 18 do 49 godina. Istovremeno, svi građani od 18 do 25 godina su obavezni da budu u vojnoj evidenciji.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RAT se ODLUČUJE pod BAHMUTOM i KUPJANSKOM – Iz STROJA IZBAČENO 200.000 UKRAJINACA“

Istovremeno, vlasti SAD mogu „prisilno“ da pozovu svoje građane na vojnu službu samo u slučaju totalnog rata.

Zanimljivo je da je američka vojska još 2021. godine smatrana najspremnijom za borbu na planeti. Pre svega zahvaljujući najvećem svetskom vazduhoplovstvu i mornarici, kao i vojnom budžetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ONI ĆE PROTIV RUSA: U AMERICI od 5 REGRUTA 4 NESPOSOBNA za VOJSKU!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter