Izvor: BLIC.RS
16.08.2023 u 22:00
0

RUSI ŽESTOKO UDARILI: Najveći vazdušni UDAR na LAVOV od početka specijalne operacije

U velikom vazdušnom udaru Rusije na ukrajinski zapadni region Lavov i severozapadni region Volin poginulo je najmanje troje ljudi, a ranjeno je na desetine, saopštili su zvaničnici.

U regionu Lavova oštećeno više od 100 stambenih kuća, razbijeno je 500 prozora i uništeno jedno igralište.

NAPAD JUGOZAPADNO OD MOSKVE: Rusi oborili tri ukrajinska DRONA, NE MOŽE IM NIKO NIŠTA

– Mnogo projektila je oboreno, ali je bilo i pogodaka u Lavovu – saopštio je gradonačelnik Andrij Sadovij u aplikaciji za razmenu poruka „Telegram“ i dodao da je izdato naređenje da se evakuiše najmanje jedna zapaljena stambena zgrada.

U ovom trenutku nije poznato koliko je tačno projektila noćas lansirano na Lavov i Volin.

Ukrajinski mediji preneli su da je, prema preliminarnim informacijama, ovo bio najveći vazdušni udar na oblast Lavov od početka ruske specijalne vojne operacije koja je počela u februaru 2022. godine, dok međunarodne agencije još ne mogu da potvrde izveštaje o napadima na ovaj region.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter