Izvor: BSC Happy
16.08.2023 u 20:55
3

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RAT se ODLUČUJE pod BAHMUTOM i KUPJANSKOM – Iz STROJA IZBAČENO 200.000 UKRAJINACA“

Milionski auditorijum zna. "AKTUELNOSTI".

Miroslav Španović je rekao da je moral Ukrajinaca na nuli od trenutka kad su videli svoje gubitke

Ogromni gubici, odnos u korist Rusa 1 naprema 5. 20.000 ukrajinskih vojnika koji su se pripremali na Zapadu, oni su jednostavno doživeli depresiju. Ne mogu da veruju da je od početka ukrajinske kontraofanzive nestalo tri brigade. Zelenski je obišao 200.000 ranjenika, računajte da je trećina poginulih. Ruska ofanziva je u toku a nije najavljena. Na Zaporoškom pravcu imamo NATO taktiku ovog puta koja je veoma loša. Napadi malih odeljenja nisu napravili nikakve prodore. Nemaju ih ni na taktičkom pravcu. General Surovikin, on je uspeo da napravi, da u pretpolju iskopa kanale, mešovita minska polja… Ti kanali su takvi da tenk ne može da pređe. Ljudstvo je potrošeno na Bahmutu – istakao je Španović.

NENAJAVLJENA RUSKA OFANZIVA JE U TOKU, RUSI SU ZBRISALI PREKO 20.000 UKRAJINACA od početka JUNA: MIROSLAV ŠPANOVIĆ u „AKTUELNOSTIMA“


Ranko Gojković kaže da nije uspela izolacija Rusije

Izolacija Rusije je propala. Rat se odlučuje na terenu. Diplomatija Rusije uspešno radi. Gigantske promene. Kada bi neko, pre 10-15 godina, rekao da će Saudijska Arabija da zakuca na vrata Briksa? Menja se globalna klima na štetu geopolitičkog interesa jednog bloka, koji je politički formiran na civilizacijskoj formi koja ne zna za sažaljenje drugih i polako im se to obija u glavu. Pravdoljubib svet sve više veruje svojim očima, nego zapadnoj propagandi – smatra Gojković.


Slobodan Dimitrijević je istakao da je trenutni sukob borba protiv kolonijalizma

U borbi protiv fašizma i u borbi protiv ostataka kolonijalizma se Rusija nalazi. Ta bitka se rasplamsava i očekuje se intervencija na prostorima Afrike. U dogovoru sa Rusijom koja se vidi kao zaštitnik – zaključio je Dimitrijević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RAT se ODLUČUJE pod BAHMUTOM i KUPJANSKOM – Iz STROJA IZBAČENO 200.000 UKRAJINACA“”

  1. Kako su svi ne samo dobro obavesteni, vec svasta znaju ali ne samo to kako je lepo kada dobroj emisiji i dobroj televiziji odate postovanje svojim stajlingom, recimo gospodin Ruski prijatelj , kakva lepota i od boje i od materijala i kravate i u spic maramice, pa gospodin pukovnik, kakav je lep kajs i na satu i na struku ali i sako u tonu , pa gospodin publicsta celicno sivo odelo i divna malo svetlije boje ali slicne boje sjajnog celika kravate a tek gospodji voditeljki nema druge boje koja bi joj bolje stajala od sinocne svetlo plave .

    0
    0
    Odgovori
  2. Drazava Ukrajina vise ne bi trebala da postoji jer vodje nisu umele da sacuvaju svoje musko stanovnistvo , kako su ginuli kao da su ih same njihove vodje ubijali . Zbog ovoga treba da se pobune sve ambasade Ukrajinske po svetu , valjda gledaju stvarnost koja se desava , mene samo brine ona Svajcarska koja je bila neutralna kao drzava jos od 1815 godine, nikada se nije svrstavala nigde makar na papiru koliko se secam, kada su nju naterali da se svrsta ko zna sta spremaju , naravno neleglano legalno ne mogu nista za sebe znacajnije da urade , ne pricam o Ukrajincima vec o njihovim ubicama pomogacaima iz raznih drzava , izgleda da u tom stanju drze sve drzave koje su uz njih , ko zna sta im obecavaju a svi ostali neka se dobro pricuvaju , od njih nista dobro nece doci a to vidimo na Ukrajinskom terenu i kako se ponasaju prema sirotoj Uktrajini i Ukrajincima .
    Zasto se Svajcarska svrstala posle oko 140 godina nezavisnosti od bilo koga , treba pitati Svajcarske politicare ali i narod, sigurno su im pretili i zbog necega ih imaju u kandzama da ne kazem u saci .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter