Izvor: TANJUG
19.05.2022 u 08:53
0

Moskva objavila POBEDU U MARIUPOLJU! Zelenski tvrdi da je ruska invazija KATASTROFALNA GREŠKA!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je „ruska invazija na njegovu zemlju katastrofalna greška“, nakon što je Rusija objavila stratešku pobedu u Marijupolju.

Govoreći iz Kijeva, Zelenski je rekao da se „potvrdilo da je invazija bila apsolutna greška“ i tvrdi je da ruska vojska ostaje bez projektila kojima je napadala ukrajinske trupe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UKRAJINCI GRANATIRALI SELO U KURSKOJ OBLASTI: Ima poginulih i ranjenih, oštećene kuće

On je kritikovao ruske lidere, za koje je rekao da su uplašeni da priznaju da su „katastrofalne greške napravljene na najvišem vojnom i državnom nivou“, preneo je BBC.

Ukrajinski lider optužio je Moskvu da tera mlade, neiskusne vojnike na prvu liniju fronta i da ih gura u boj „kao topovsko meso“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter