Izvor: tanjug
15.07.2022 u 14:39
0

NA HALKIDIKIJU UHAPŠENA „KROFNA MAFIJA“! Terali strance da prodaju krofne pod pretnjom smrću!

Grčka policija uhapsila je članove kriminalne organizacije poznate kao „krofna mafija“, koja je delovala na plažama Halkidikija.

GRČKA POZIVA „GASNE IZBEGLICE“ DA DOĐU I PREZIME! POSEBNO SE RADUJU NEMCIMA! Nijedan Nemac neće se smrzavati u Grčkoj!

Kako prenose grčki mediji, uhapšeno je 12 osoba starosti između 17 i 52 godine, kao i vođa grupe, 39-godišnji Grk, prenose grčki mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Oni su uhapšeni zbog krivičnih dela kriminalnog organizovanja, iznude, trgovine ljudima, kršenja zakona u vezi sa sprečavanjem i suzbijanjem pranja novca i kršenja Zakona o oružju, prenosi portal Voria.

Grupa je angažovala strane državljane da prodaju krofne na 19 plaža Halkidikija, a ako bi im se suprotstavili pretili bi im smrću i fizički bi ih kažnjavali.

Kako se procenjuje, oni su u proseku dnevno zarađivali između 600 i 1.200 evra, zavisno od toga da li su ovaj slatkiš prodavali po dva ili tri evra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter