Izvor: Tanjug
29.10.2022 u 08:21
0

NAPADAČ VIKAO „GDE JE NENSI?“ Suprug Nensi Pelosi ima frakturu lobanje, identifikovan muškarac koji ga je napao!

Napadač na Pola Pelosija, supruga predsedavajuće Predstavničkog doma Kongresa SAD Nensi Pelosi, čekićem mu je naneo frakturu lobanje, a povredio mu je i desnu ruku i šake, rekao je portparol predsedavajuće Predstavničkog doma.

On je uspešno operisan, a lekari očekuju da će se Pol u potpunosti oporaviti, preneo je Rojters.

Muškarac koji je uhapšen na mestu incidenta identifikovan je kao David Pejp (42) i takođe je prebačen u bolnicu.

Onlajn izveštaji šerifa prikazuju da su mu u dosije zatvora u San Francisku upisana dela – pokušaj ubistva, napad smrtonosnim oružjem, maltretiranje starijih osoba, provala, nanošenje telesnih povreda.

Za vreme napada, Nensi Pelosi je bila u Vašingtonu, navela je policija Kapitola.

Nensi Pelosi bila je meta napada u kome je povređen njen suprug, napadač pokušao da veže Pola Pelosija „dok se Nensi ne vrati kući“!

Policija još istražuje motiv za napad, koji je došao desetak dana pre parlamentarnih izbora u Predstavničkom domu i Senatu.

„CNN“ je izvestio da je Pol Pelosi okrenuo hitnu službu 911 i govorio šifrovano, nije rekao otvoreno da je napadnut, ali je dispečer shvatio da nešto nije u redu.

„Politiko“ je, citirajući osobu upoznatu sa slučajem, rekao da je Pol rekao napadaču da mora da koristi kupatilo, a tamo je krišom pozvao 911, gde mu se punio mobilni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe, osoba koja je obaveštena o incidentu rekla je za Rojters, uz uslov da ostane anonimna, da je nasilnik uzvikivao „gde je Nensi“, pre nego što je udarao njenog muža.

O napadaču se u početku malo znalo, mada je u poslednjih nekoliko komentara na nekim sajtovima, internet korisnik, koji se potpisivao kao „David Pejp“, izrazio podršku bivšem predsedniku Donaldu Trampu i podržavao Kju-Enon (QAnon), grupu ljudi koja je objavljivala teorije zavere.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter