Izvor: Tanjug
19.02.2022 u 20:04
0

NATO prebacio osoblje iz Kijeva u Lavov i Brisel

NATO je iz bezbednosnih razloga prebacio svoje osoblje u Ukrajini iz prestonice Kijeva u grad Lavov, na krajnjem zapadu zemlje i u Brisel, rekao je danas zvaničnik NATO.

– Bezbednost našeg osoblja je prioritet, tako da je osoblje prebačeno u Lavov i Brisel. Kancelarije NATO u Ukrajini ostaju operativne – rekao je taj neimenovani zvaničnik ne iznoseći više detalja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NATO i savezničke zemlje, kako dodaje, prate situaciju i razmatraju sve potrebne mere, prenose strani mediji. 

Lavov je grad na krajnjem zapadu Ukrajine, oko 80 kilometara udaljen od granice sa Poljskon, a mnoge zemlje već su prethodno prebacile svoje diplomate iz Kijeva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter