Izvor: Telegraf
07.10.2021 u 08:45
0

NATO PROTERAO RUSKE OBAVEŠTAJCE: Osam članova ruske misije pod sumnjom da su špijuni

NATO je proterao osam članova ruske misije iz te alijanse, tvrdeći da su tajno radili kao obaveštajci, saopštio je neimenovani zvaničnik NATO.

– Možemo da potvrdimo da smo povukli akreditacije za osam pripadnika Misije Rusije pri NATO, koji su bili neprijavljeni ruski obaveštajci. – naveo je zvaničnik NATO.

PROČITAJTE JOŠ: Turski parlament ratifikovao Pariski klimatski sporazum

On je dodao da je NATO smanjio i broj pozicija sa 20 na deset, na koje Rusija može da akredituje ljude u toj organizaciji, javio je AP a prenosi Tanjug. Za tu odluku nije dato objašnjenje, ali se navodi da će ona stupiti na snagu krajem meseca.

PROČITAJTE JOŠ: Talibani „sklanjaju“ ujgurske ekstremiste sa kineske granice

Predsedavajući Odbora za spoljne poslove donjeg doma ruskog parlamenta Leonid Slucki rekao je da Moskva sprema uzvratne mere na odluku NATO da protera osam ruskih diplomata za koje alijansa tvrdi da su neprijavljeni obaveštajni oficiri.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter