Izvor: Tanjug
31.07.2021 u 07:19
0

NE PRESTAJU SUKOBI Izraela i Palestine: Povređeno 27 Palestinaca

 Oko 270 Palestinaca povređeno je juče na okupiranoj Zapadnoj obali u sukobu sa izraelskim vojnicima tokom protesta protiv izraelske kolonizacije i za vreme sahrane mladog Palestinca ubijenog dan ranije. 

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA ERDOGANOM: Glavna tema situacija u regionu!

UKINUT PRITVOR ALEKSANDRU JOVIČIĆU! Bivši predsednik opštine Palilula dobio nanogucu!

TRAGEDIJA U UŽICU: Tinejdžer izbo komšiju nožem!

ODLUKA SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE! Incku ovo nije prošlo!

Većina je zadobila povrede u Beiti, na severu, blizu Nablusa, gde se izraelska vojska redovno sukobljava sa stanovnicima koji od sredine maja protestuju protiv izgradnje divljeg jevrejskog naselja u blizini.

Pomenuto naselje je evakuisano i čuva ga izraelska vojska dok izraelske vlasti ne odluče o njegovoj sudbini.

Većina je zadobila povrede zbog udisanja suzavca, pedesetak ih je ranjeno gumenim, a sedmoro pravim mecima. 

Izraelska vojska je saopštila da je oko 150 Palestinaca gađalo njene pripadnike kamenjem i zapaljenim gumama, na šta je uzvraćeno „sredstvima za rasterivanje demonstranata“ i hicima.

Nešto južnije u Beit Omaru, izbili su danas sukobi tokom sahrane 20-godišnjeg Palestinca.

On je preminuo od rana koje je dan ranije zadobio u sličnom okršaju sa izraelskim vojnicima na sahrani dvanaestogodišnjeg palestinskog dečaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter