Izvor: Kurir.rs
17.01.2023 u 15:52
0

NEMA NIŠTA OD DEJSTVA UKRAJINSKE PVO? Pojavio se snimak pada ruske rakete na stambenu zgradu u Dnjepru! (VIDEO)

Posle toga se oglasio i portparol Kremlja Dmitrij Peskov koji je rekao da ruske snage ne napadaju stambene objekte niti objekte socijalne infrastrukture.

Posle tragedije u Dnjepru 14. januara, u kojoj su stradale 44 osobe, pojavile su se spekulacije da je zgrada pogođena tako što je ukrajinska PVO pogodila rusku raketu, koja je zbog toga promenila putanju i udarila u zgradu.

SAVETNIK ZELENSKOG PODNEO OSTAVKU: Arestovič se povukao nakon izjave da je ukrajinska PVO oborila rusku raketu koja je pogodila zgradu u gradu Dnjepar

To je prvi izjavio Aleksij Arestovič, savetnik kabineta predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog. Posle toga se oglasio i portparol Kremlja Dmitrij Peskov koji je rekao da ruske snage ne napadaju stambene objekte niti objekte socijalne infrastrukture.

Međutim, na društvenim mrežama se pojavio snimak na kome se navodno vidi kako ruska raketa H-22 pada na stambenu zgradu u Dnjepru i da nema traga dejstva ukrajinske PVO.

Danas je zvanično završena potraga za ljudima ispod ruševina zgrade. Saopšteno je da su u raketnom napadu poginule 44 osobe, a 22 se vode kao nestale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter