Izvor: Happy BSC
18.10.2022 u 14:20
0

NEMAMO PLANOVE ZA MOBILIZACIJU! Savet bezbednosti Belorusije: „Branićemo svoju zemlju, ako neke usijane glave pređu naše granice“

Vlasti Belorusije nemaju planove za mobilizaciju, jer su vojska i bezbednosne snage zemlje u trenutnom stanju dovoljno jake da održe bezbednost nacije, izjavio je u utorak državni sekretar Saveta bezbednosti Aleksandar Volfovič. 

LUKAŠENKO IZNENADIO IZJAVOM DA RAT MOŽE BITI ZAVRŠEN ZA NEDELJU DANA: Evo šta je rešenje za kraj sukoba u Ukrajini!

– Nikakva mobilizacija nije na dnevnom redu. Naša zemlja nema planove da se uključi u neprijateljstva. Ne treba nam ovo. Ali mi ćemo braniti svoju zemlju, ako neke usijane glave pređu naše granice. Mobilisaćemo se i stati u odbranu našu zemlju. U današnjim uslovima, vojne i bezbednosne snage zemlje su u stanju da obezbede bezbednost naših građana“, rekao je on za Belarus Segodnia (Belarus Today), prenosi TASS. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Volfovič je dodao da Zapad „pokušava da se militarizuje izvodeći ogroman broj vežbi“ i da republiku uvuče u vojni sukob. 

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko je više puta izjavio da trenutno nema potrebe za mobilizacijom. Istovremeno, Ministarstvo odbrane je početkom oktobra saopštilo da bi, ukoliko bude potrebno, moglo da pozove na služenje vojnog roka do 500.000 obučenih ljudi. Ministarstvo odbrane je podsetilo da su 60 odsto pripadnika beloruske vojske bili vojnici po ugovoru.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter