Izvor: Tanjug
14.10.2022 u 16:05
0

Nemci razmatraju pooštravanje mera protiv korone: U danu više od 114.000 novoobolelih, a 165 osoba je preminulo!

Nemački ministar zdravlja Karl Lauterbah naložio je saveznim državama da razmotre pooštravanje mera protiv korone zbog porasta broja novoobolelih.

Lauterbah je rekao da je predložio nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru koje se trenutno u Nemačkoj poštuje samo u javnom prevozu, medicinskim ustanovama i za brigu o starima i deci, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nemački ministar je ocenio da bi bilo bolje da savezne države sada uvedu ograničene mere protiv korone nego da kasnije uvode striktnije.

U Nemačkoj je za poslednja 24 sata registrovano više od 114.000 novoobolelih od korone, a 165 osoba je preminulo.

„SRBIJA JE KRIVA“: FDP Nemačke traži prekid pristupnih pregovora naše zemlje sa Evropskom unijom!

Porast novoobolelih u Bavarskoj dovodi se u vezu sa nedavnim održavanjem Oktobar festa koji svake godine okuplja stotine hiljada posetilaca.

Nemačko ministarstvo zdravlja izdvojilo je danas gotovo 33 miliona evra za kampanju za vakcinaciju protiv korone.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter