Izvor: Alo.rs
08.10.2023 u 12:40
0

NETANJAHU OBEĆAO DA ĆE GAZU PRETVORITI U RUŠEVINE: Izraelski premijer upozorio ljude da napuste područje

Netanjahu je ranije rekao da je Izrael u ratu sa palestinskim militantima iz Hamasa.

EGIPATSKI POLICAJAC UBIO IZRAELSKE TURISTE: Najmanje dvoje mrtvih

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu upozorio je ljue koji žive u Gazi da napuste to područje, pošto je obećao da će delove teritorije pretvoriti u ruševine“ u znak osvete za „crni dan“.

Netanjahu je ranije rekao da je Izrael u ratu sa palestinskim militantima iz Hamasa, koji vlada Gazom, nakon što su njihovi borci izvršili iznenadni napad u subotu ujutro.

Oko 350 Izraelaca je ubijeno, prema izraelskim medijima, u najsmrtonosnijem napadu na tu zemlju u poslednjih nekoliko decenija, dok je ministarstvo zdravlja saopštilo da je najmanje 1.590 ljudi povređeno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter