Izvor: BSC happy portal/Tanjug
20.06.2023 u 08:45
11

ZELENSKI ŽIVI U IZMIŠLJENOM SVETU: „Nismo izgubili nijedan položaj tokom kontraofanzive“

Ceo svet misli da je veoma sarkastičan...

 Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da ukrajinske snage nisu izgubile nijedan položaj tokom kontraofanzive, dok su, prema njegovim rečima, neprijateljske trupe “pretrpele samo gubitke“.

„U nekim oblastima, naše snage idu napred, u drugim brane položaje ili se odupiru napadima, a ponegde i pojačanim napadima okupatora“, naveo je Zelenski u svom obraćanju.

NE DA RUSIJA: Traži sednicu SB o isporuci naoružanja UKRAJINI

Dodao je da je Ukrajina samo oslobodila određene teritorije, te da nijednu nije izgubila.

„Plave i žute boje biće po celom našem jugu i po celom našem istoku. A zla država nema ni utvrđenja, ni rezervi koje će zaustaviti Ukrajinu. Zato što smo na svojoj zemlji, i to nam daje najveću snagu“, poručio je Zelenski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

11 thoughts on “ZELENSKI ŽIVI U IZMIŠLJENOM SVETU: „Nismo izgubili nijedan položaj tokom kontraofanzive“”

  1. OVO JE BOLESTAN COVJEK NA KRAJU GA MORA CEKATI KAZNA OD NJEGOVOG NARODA I TO POGUBITI VAKE LJUDE KOJI ODAJU OVOM ZEMLJOM JEL JE TRUJU ALI TAJ PIJUN OD SAD I ZAPADA I DTO JE PROKLET NA PARE KOSTACE I NJEGA I FAMILIJU ZIVOTIMA ALI JE ZA NJEGA JE PARA PRECA OD FAMILIJE A I PTICE NA GRANI ZNAJU KSKO JE DOSO NA VLAST A I PLATICE GLAVOM ZATO STO JE PIJUN NA SAHOVSKOK TABLI

    8
    0
    Odgovori
  2. Stvarno treba biti kažnjen od svog naroda, jer im on daje lažnu nadu i tijera ljude u smrt, dok on hoda po zapadu i puši tuki zapadnjacima

    12
    0
    Odgovori
  3. Јесте, ‘истина’ је,читао сам у „ЈЕЖ“-у
    Причу знам напамет,свима ћу то да понављам,али Украјинци,зашто не измислите нешто уверљивије?!У лажи су кратке ноге, али вам се не виде иза говорнице!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter