Izvor: Sputnik Srbija
11.06.2022 u 19:25
0

NOVI DETALJI PADA HELIKOPTERA U ITALIJI: Locirano sedam tela, uključujući četiri turska i dva libanska biznismena (VIDEO)

Italijanski spasioci su danas locirali tela sedam osoba, uključujući četiri turska i dva libanska biznismena, koji su poginuli kada se njihov helikopter srušio u šumovitom, planinskom području u Italiji tokom oluje, saopštile su vlasti.

Pukovnik Alfonso Kiprijano, koji se nalazi na čelu jedinice za koordinaciju spašavanja koja je vodila potragu od četvrtka, rekao je da su spasioci dovedeni do mesta nesreće nakon što je jedan muškarac koji je trčao u planini prijavio da je video nešto za šta je mislio da je deo oštećenog helikoptera tokom jutrošnjeg boravka na Mount Kusni, preneo je AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U ITALIJI POKRENUTA PETICIJA O ZLOŽINIMA KIJEVSKIH VLASTI U DONBASU: Treba suditi odgovornima za masovna ubistva i etničku diskriminaciju

Iz vazduha je potvrđeno da je to mesto nesreće, da bi potom spasilačke ekipe pronašle prvo pet, a zatim i druga dva tela, rekao je Kiprijano.

Helikopter je poleteo u četvrtak iz mesta Luka u Toskani i išao je ka severnom gradu Trevizu kada je nestao sa radara, nakon što je naišao na loše meteorološke uslove iznad brdovitog, šumskog područja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter