Izvor: Tanjug
06.04.2022 u 10:27
0

NOVI NAPADI NA WEB SAJTOVE RUSKIH KOMPANIJA! Internet stranica Gaspromnjefta OBORENA usled HAKOVANJA!

Internet stranica Gaspromnjefta, naftnog ogranka ruskog gasnog holdinga Gasproma, oborena je danas usled očiglednog hakovanja, što je, izgleda, najnoviji napad na veb sajtove ruskih kompanija u državnom vlasništvu zbog vojne akcije Moskve u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na hakovanoj verziji veb sajta nakratko se pojavila izjava, za koju se tvrdi da je od glavnog izvršnog direktora Gasproma Alekseja Milera, bliskog saveznika ruskog predsednika Vladimira Putina, u kojoj kritikuje odluku Rusije da pošalje desetine hiljada vojnika u Ukrajinu.

Ubrzo nakon toga internet stranica Gaspromnjefta više nije bila dostupna.

Portparol Gasproma je tu izjavu odbacio kao besmislicu, a iz Gaspromnjefta su odbili komentar.

Miler je prošlog meseca pozvao 500.000 zaposlenih u tom gasnom gigantu da se okupe i iskažu podršku Putinu za očuvanje statusa Rusije kao velike sile, koja je suočena sa stranim pokušajima da je slome.

Veb sajt ruske državne novinske agencije Tas s takođe je hakovan u februaru, pri čemu je njihov regularan sajtu zamenjen porukom u kojoj se Moskva poziva da obustavi „specijalnu operaciju“ u Ukrajini

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter