Izvor: Happy BSC
26.12.2022 u 12:24
0

NOVI PLAN MOSKVE IZAŠAO U JAVNOST:Ukrajina treba da se pripremi za priključenje Rusiji

Poslanik Državne dume iz regiona Krim Mihail Šeremet nazvao je namere ukrajinskih vlasti da vrate Krim potpunom besmislicom i predložio da umesto toga pripreme plan uključivanja Kijeva u sastav Rusije.

ŽELE DA SE UDALJE OD RUSIJE: Deo pravoslavnih Ukrajinaca danas slavi Božić

Šef kabineta predsednika Ukrajine Andrij Jermak rekao je za britanski Gaardijan da Ukrajina želi da pobedi u sukobu sa Rusijom i vrati teritoriju Krima 2023. godine. Jermak smatra da će sledeća godina biti odlučujuća za Ukrajinu.

„Kijevski potencijalni političari nastavljaju da se takmiče jedni sa drugima u pokušaju da zastraše i ucene Krim svojim vojnim planovima. Ali sve ove potpune gluposti nemaju nikakve veze sa realnošću. Već bi trebalo da počnu da pripremaju plan za uključivanje Kijeva u sastav Rusije. Spreman sam da pomognem u uključivanju“, rekao je Šeremet. Prema njegovim rečima, i najmanji pokušaji zadiranja na Krim pretvoriće se u katastrofu za aktuelni kijevski režim, koju oni još nisu videli.

„Kijevskom režimu ne ostaje dugo da tiraniše Ukrajinu i ukrajinski narod“, kaže Šeremet. Krim je postao ruski region u martu 2014. nakon referenduma nakon državnog udara u Ukrajini. Na referendumu koji je održan 2014. godine 96,77% birača na Krimu i 95,6% u Sevastopolju bilo je za priključenje Rusiji. Ukrajina i dalje smatra Krim svojom privremeno okupiranom teritorijom, mnoge zapadne zemlje podržavaju Kijev po ovom pitanju.

Sa svoje strane, rusko rukovodstvo je više puta izjavljivalo da su stanovnici Krima glasali za demokratsko ujedinjenje sa Rusijom, uz puno poštovanje međunarodnog prava i Povelje UN.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter