Izvor: Happy BSC
26.07.2022 u 14:30
0

NOVI ŠEF „ROSKOSMOSA“ PODNEO PRVI IZVEŠTAJ PUTINU: Rusija se povlaci sa MKS nakon 2024. godine (VIDEO)

Šef Roskosmosa Jurij Borisov je tokom izveštaja Putinu rekao da će Rusija ispuniti svoje obaveze prema partnerima i povući se iz projekta Međunarodne svemirske stanice (MKS) posle 2024. godine. 

PUTIN IMENOVAO NOVOG ŠEFA „ROSKOSMOSA“! Rogozin razrešen dužnosti!

– Mislim da ćemo do tada početi da formiramo rusku, sopstvenu orbitalnu stanicu – rekao je on.

Borisov je otkrio da je obavestio Putina da Roskosmos radi po ranije utvrđenom planu sa međunarodnim partnerima na MSS i da će Moskva sigurno ispuniti svoje obaveze, ali da je odluka da se Rusija povuče sa stanice posle 2024. godine već doneta. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter