Izvor: RT
17.10.2023 u 22:52
1

NOVINAR GA UPITAO ZA BAJDENOV KOMENTAR O NJEMU: PUTIN gospodski ODGOVORIO AMERIČKOM PREDSEDNIKU!

Ruski predsednik se osvrnuo na izjavu predsednika SAD da mu je jedan od glavnih ciljeva da "potisne Putina"

Nemoguće je potisnuti interese Rusije, ovi interesi će morati da budu uvaženi, rekao je danas predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin u intervjuu ruskom novinaru Pavlu Zarubinu.

Komentarišući reči američkog lidera Džozefa Bajdena, koji je nedavno izjavio da je jedan od glavnih ciljeva da „potisne Putina“, ruski lider kaže:

„Smatram da je predsednik Bajden jedan od najiskusnijih političara na svetu. On je odavno u politici. I naravno zna kakve ciljeve treba da postavi i kako da ih ostvari. Ukoliko oni nemaju druge ciljeve osim da grade odnose sa Rusijom, to u izvesnom smislu i nije loše. Bez obzira na to iskustvo o kojem sam govorio, ipak mi u Rusiji imam poznatu poslovicu: Treba da se učimo dok smo živi. I to se ne odnosi samo na predsednika Bajdena, već i na celu političku elitu SAD. Potrebno je naučiti da poštujemo druge i onda neće biti potrebe da nekoga suzbijamo. A težnja da stalno nekoga bez povoda suzbijamo vodi do problema“.

Kako je dalje objasnio, Amerikanci se, u skladu sa protokolom, osmehuju, „sve tapšu po ramenu, ali poštovanje prema drugim ljudima i narodima leži u poštovanju interesa drugih“.

„I tada neće biti potrebe da nekoga `potiskujemo`. Sama po sebi težnja da nekoga , potiskuju, upravo znači da imaju još da uče. Glavno je da naučimo da poštujemo druge. To uključuje i sposobnost da nalazimo kompromis“, ponovio je lider.

Predsednik je naveo da nije stvar u tome da se on potisne, već se radi o nečemu drugom. Oni žele da suzbiju interese Rusije, ali „njih nije moguće suzbiti. “

„Moraće da ih uzimaju u obzir“, kaže Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVINAR GA UPITAO ZA BAJDENOV KOMENTAR O NJEMU: PUTIN gospodski ODGOVORIO AMERIČKOM PREDSEDNIKU!”

  1. Kad se kaubojski divljak sa šeširom, dva pištolja i cigarom u uglu usana sretne sa gospodinom sa druge planete,on napuni tur i zasmrdi na kilometar zagadjujuci tako okolinu kao goveda CO2.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter