Izvor: Sputnik Srbija
06.07.2022 u 15:42
0

OBJAVLJEN SNIMAK IZ LISIČANSKA: Ukrajinske snage pravile barikade od uništenih vozila, a sve ukazuje na JEDNO (VIDEO)

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak iz Lisičanska na kojem se vide oklopna vozila koja su odbacili ukrajinski vojnici.

Na snimku se vide barikade na ulicama napravljene od uništenih vozila, uključujući oklopna vozila „Kozak“, kamione, oklopne transportere i sovjetske „Gazele“. Duž nekih ulica iskopani su rovovi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

POKUŠAJI AMERIKE DA KAZNI KINU ZBOG RUSIJE OSUĐENI NA PROPAST! Iz Moskve poručuju: „Zaboravljaju da razgovaraju sa jednom od najvećih država modernog sveta!“

Napominje se da ovi snimci indirektno ukazuju na to da su Oružane snage Ukrajine planirale da vode dugotrajne ulične borbe, ali su na kraju odlučile da se povuku.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter