Izvor: HAPPY BSC
27.12.2022 u 19:02
0

Obuka za korišćenje protivvazdušnog sistema Patriot traje šest meseci: Veliko je pitanje šta će od Ukrajine tada ostati

Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba potvrdio je da su SAD pokrenule poseban plan za puštanje u rad raketnog sistema Patriot u Ukrajini. Sprovođenje plana bi trebalo da teče „manje od šest meseci“. 

PONUDA ATINE O KOJOJ GOVORI SVET: Dajemo naš S- 300 i ostale ruske PVO sisteme Ukrajini za američki PATRIOT!

Normalna obuka za korišćenje sistema traje do godinu dana, ali izgleda da će Ukrajina biti spremna da koristi Patriot mnogo ranije. Kuleba tvrdi da je američka vlada razvila program za ukrajinske trupe da završe obuku brže nego inače „bez ikakve štete po kvalitet upotrebe ovog oružja na bojnom polju“.

Iako ukrajinski zvaničnik nije pomenuo konkretan vremenski okvir, rekao je samo da će to biti „mnogo manje od šest meseci“. On je dodao da će se obuka odvijati van Ukrajine. Kuleba nije rekao kada će obuka da počne i da li su odrđeni vojnici (kadrovi) koji će to obavljati.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter