Izvor: Alo.rs
01.02.2024 u 13:38
0

„NE POSTOJI UBEDLJIV RAZLOG“: Odbačena Trampova tužba – svet u šoku

Visoki sud u Londonu danas je odbacio tužbu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa protiv britanske privatne obaveštajne i istražne agencije „Orbis“, zbog dosijea u kome se spominju navodne veze između Trampa i Rusije.

HITNO SE OGLASIO DONALD TRAMP: Ovako se branio nakon što je pomenut u Epstajnovim dokumentima

Sudija Karen Stejn zaključila je da slučaj ne može da se nastavi i u pisanoj presudi obrazložila da za to „ne postoji ubedljiv razlog“, prenosi Rojters.

Taj dosije napisao je Kristofer Stil, suosnivač agencije „Orbis“, a Tramp je prethodno rekao da je pokrenuo slučaj kako bi dokazao da su tvrdnje u „Stilovom dosijeu“ da se u Rusiji bavio „perverznim seksualnim radnjama“ lažne.

Mnogi navodi uključeni u „Stilov dosije“, kojeg je objavio Bazfid 2017, nikad nisu potkrepljeni i advokati bivšeg predsednika SAD tvrde da je izveštaj sadržao „brojne lažne i izmišljene tvrdnje“.

„Orbis“, međutim, tvrdi da je Tramp, koji je sada u trci za republikanskog kandidata za predsedničke izbore u SAD, pokrenuo sudski postupak samo kako bi rešio svoje „dugogodišnje pritužbe“ na tu kompaniju i Stila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter