Izvor: Tanjug
05.08.2022 u 22:07
0

ODGOVOR VAŠINGTONA PEKINGU Bela kuća saopštava da SAD nemaju šta da isprave u vezi sa odlaskom Nensi Pelosi na Tajvan!

Bela kuća je saopštila da SAD nemaju šta da isprave u vezi sa odlaskom predsednice Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi na Tajvan, posle zahteva Pekinga da Vašington ispravi svoje „greške“.

Portparol Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džon Kirbi rekao je novinarima na brifingu da SAD žele da se tenzije sa Kinom odmah smanje, ali da je potez Pekinga da obustavi neke kanale komunikacije neodgovoran, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, SAD ne žele da pojačaju tenzije, ali će preduzeti korake u odbrani nacionalnih interesa i bezbednosnih obaveza u regionu.

Izrael mobiliše 25.000 rezervista zbog tekuće vojne operacije u Pojasu Gaze!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter