Izvor: TANJUG
11.05.2022 u 16:50
0

ODNOSI SA PUTINOM NE MOGU BITI NORMALIZOVANI: Britanija i Švedska saglasne da je napad Rusije promenio međunarodnu bezbednosnu arhitekturu

Premijer Velike Britanije Boris Džonson i njegova švedska koleginica Magdalena Anderson rekli su danas da odnosi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom više nikada ne mogu biti normalizovani nakon ruskog napada na Ukrajinu.

BORIS DŽONSON JE ŽESTOKO KAŽNJEN! POPIO JE TEŽAK NOKAUT! Ovo se nije dogodilo 44 godine u Britaniji

Džonson se susreo danas u Švedskoj sa premijerkom Anderson da bi potpisao novi bezbednosni sporazum između Britanije i Švedske, preneo je BBC.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Portparol britanskog premijera je rekao da su lideri nakon razgovora naglasili da „odnosi sa Putinom više nikada ne mogu biti normalizovani“, preneo je Rojters.

Portparol je takođe rekao da su se lideri složili da su posledice Putinovog napada „iz osnova promenile međunarodnu bezbednosnu arhitekturu“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter