Izvor: FONET
25.10.2023 u 21:52
0

ODUSTALI SAMO PRIVREMENO: Vojska se priprema za kopnenu invaziju s ciljem uništenja Hamasa

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je u televizijskom obraćanju da se vojska priprema za kopnenu invaziju s ciljem uništenja vojnih sposobnosti Hamasa i poručio da su svi militanti Hamasa "osuđeni na smrt".

Netanjahu je rekao da neće iznositi nikakve detalje o kopnenoj invaziji, kako se ne bi ugrozili životi vojnika, a kada će početi operacije Izraelskih obrambenih snaga odlučiće ratni kabinet.

PARE PADALE SA NEBA: Čeh bacio milion dolara iz helikoptera(VIDEO)

Neću elaborirati kada, kako i koliko. Neću elaborirati ni koje sve kalkulacije pravimo, za koje javnost ne zna i ne treba da zna, kazao je Netanjahu. Izraelski premijer je rekao da će se istražiti ono što se dogodilo 7. oktobra i da će svi morati da daju odgovore.

Moja je uloga da vodim zemlju i narod do potpune pobede. Zajedno ćemo se boriti i zajedno ćemo pobediti neprijatelja, poručio je Netanjahu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter