Izvor: Tanjug
21.08.2021 u 12:33
0

OGLASILI SE TALIBANI: Nismo oteli strance, ispitivali smo ih

Talibani su danas negirali da su oteli strane državljane ali su priznali da su neke ispitivali pre nego što su im dopustili da napuste Avganistan.

„Naši borci će nastaviti da pokazuju uzdržanost“, rekao je za Rojters zvaničnik talibana koji je želeo da ostane anoniman.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA ISTOKU SRBIJE: Ovo je biser Evrope, zato hoćemo i puteve na Kosovu – dovezli smo mašine, a oni poslali snage da BIJU NAŠE RADNIKE! (VIDEO)

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV – POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet – a OVO im ja garantujem!

RAZOTKRIVANJE NAMERA VELIKIH SILA U „VIKEND JUTRU“: Tramp je faktor koji je sve promenio, više ništa neće biti isto – U AVGANISTANU TEK SLEDI PAKAO!

METEOROLOG OTKRIVA: Evo kakvo nas vreme čeka u SEPTEMBRU!

On je odbacio navode o otmici stranaca, ali je dodao da su talibani „ispitivali neke od njih pre nego što su izašli iz zemlje“.

Talibani su odbacili odgovornost za haos na aerodromu u Kabulu odakle hiljade očajnih građana pokušava da napusti zemlju i naveli da je Zapad mogao da ima bolji plan evakuacije.

Najmanje 12 osoba je ubijeno na aerodromu i oko njega od nedelje kada su talibani ušli u Kabul.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter