Izvor: Happy BSC
04.12.2020 u 21:59
0

OGLASIO SE LAVROV! Ovo je stav Rusije o novoj američkoj administraciji!

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je rekao da deli mišljenje nekih stručnjaka koji smatraju da će nova administracija SAD biti prinuđena da nastavi sadašnji politički kurs, posebno u globalnoj areni.

OVO MORATE ZNATI

KRIZNI ŠTAB SE OBRATIO NACIJI: Vakcine će biti besplatne za sve građane Srbije!

STIGLE SJAJNE VESTI: Pronađen lek koji sprečava širenje korone!

TOKOM VIKENDA BEZBEDNA KUPOVINA: Evo gde možete u nabavku svakog dana i to do 21 čas!

DOKTORKA IVANA STAŠEVIĆ APELUJE: Sve više se kod kovid pacijenata razvijaju mentalne smetnje, evo šta je uzrok

– Slažem se sa nekim stručnjacima koji smatraju da će nova administracija SAD morati da obezbedi kontinuitet sadašnje politike – rekao je Lavrov na jednoj onlajn međunarodnoj konferenciji.

Ministar je rekao da su SAD trenutno fokusirane na domaća pitanja, na uticaj pandemije u zemlji i na oporavak ekonomije pogođene kovidom-19.

ZANIMAĆE VAS

EVO KADA ĆE BITI ISPLAĆENA POMOĆ PENZIONERIMA

ŠKOLSKA GODINA DUŽA ZA NEKOLIKO DANA: Pomeren završni ispit

TIODOROVIĆ IZNEO JEZIVE DETALJE: U poslednjih 10 dana hospitalizovana DVA deteta mlađa od 10 godina u Nišu

SLOBIN TELOHRANITELJ EKSKLUZIVNO NA HAPPY TV OTKRIVA: Gligorov sa Miloševićem dogovorio da Makedonija bude u Jugoslaviji, a onda se desio atentat!

On smatra da je očigledno da svaka administracija mora da prizna uticaj polarizovanosti američkog društva.

– Ne bi trebalo zaboraviti da su milioni Amerikanaca glasali za aktuelnog predsednika i da je skoro isti broj građana glasao za Bajdena – kazao je Lavrov.

To znači da je američko društvo podeljeno i da svaka administracija ima zadatak da povrati nacionalno jedinstvo koje je izgubljeno, objasnio je on.

NE ŽELITE DA PROPUSTITE

PODIGNUTE OPTUŽNICE! Afera „Respiratori“ će dobiti epilog!

VELIKA ČAST ZA BORJANA: Golman CRVENE ZVEZDE u timu kola Lige Evrope

ON JE NOVI SELEKTOR SRBIJE: Bivši trener Zvezde blizu užarene klupe orlova

LALATOVIĆEVO POSLEDNJE UPOZORENJE: Dozovite se pameti, igrači će dobiti čiste papire

Ruski ministar spoljnih poslova smatra da će spoljnopolitička agenda nastaviti da bude ključna i da će SAD od svojih saveznika nastaviti da očekuju da podele teret u međunarodnoj areni.

– Biće zanimljivo videti reakciju Evrope, imajući u vidu koncept evropske strateške nezavisnosti koji je promovisao francuski predsednik Emanuel Makron – naveo je Lavrov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter