Izvor: Happy BSC
03.05.2022 u 07:30
0

ON ĆE NADGLEDATI OPERACIJU VLADIMIRA PUTINA! Šef Kremlja ima KANCER i PARKISONOVU BOLEST, evo šta je poznato i kada će „pod nož“

Ruski predsednik Vladimir Putin možda će biti primoran da kontrolu nad ratom u Ukrajini preda na nekoliko dana dok se priprema na navodnu operaciju, a kako tvrdi insajder iz Kremlja izgleda da će ga privremeno zameniti bivši šef FSB Nikolaj Patrušev, 70-godišnji sekretar ruskog Saveta bezbednosti koji se smatra ključnim arhitektom dosadašnje ratne strategije i čovekom koji je ubedio Putina da je Kijev preplavljen neonacistima, kako prenosi “Dejli mejl”.

Neverovatne tvrdnje pojavile su se na nalogu “General SVR”, popularnom kanalu “Telegrama”, koji tvrdi da je njegov izvor visoka figura u Kremlju.

Putinu je preporučeno da ide na operaciju o čijem se datumu pregovara i dogovara. Deluje da nije posebno hitno, ali da se ne može ni odlagati – naveo je izvor, dodajući da ruski predsednik takođe pati od “Parkinsonove bolesti i šizoafektivnog poremećaja” koji ima simptome šizofrenije, uključujući halucinacije i maniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za Putina je navedeno da je “malo verovatno da bi pristao na transfer vlasti”, ali da je bio spreman da postavi “otpravnika poslova” za kontrolu Rusije i ratnih napora, prenosi “Biznis standard”.

– Dakle, dok je Putin na operaciji i dolazi sebi, što će verovatno trajati dva-tri dana, stvarna kontrola nad zemljom preći će samo na Patruševa – dodao je izvor.

PUTIN POGRBLJEN, UDARA NOGAMA: Snimak ruskog predsednika uzburkao društvene mreže (VIDEO)

Ne znam koliko će tačno vremena (Putin biti onesposobljen posle operacije), ali mislim da će to biti kratko – citiran je insajder iz Kremlja.

Takav potez bio bi iznenađujuć jer prema ruskom Ustavu vlast treba da pređe isključivo na premijera, ukazuje “Dejli mejl”.

General SVR je rekao da Putin ima rak abdomena i Parkinsonovu bolest. Kako se navodi, on je odlagao operaciju, koja se neće dogoditi pre Dana pobede kojim se slavi pobeda Rusije u Drugom svetskom ratu na Crvenom trgu 9. maja, piše “Dejli mejl”.

Nedavno su pokrenute spekulacije o Putinovom zdravlju nakon što se pojavio na snimku razgovora sa svojim ministrom odbrane Sergejem Šojguom, vidno natečen i pridržavajući se rukom čvrsto za sto.

Nove tvrdnje pojavile su se usred spekulacija da će Putin pokrenuti sveopšti rat širom Ukrajine i narediti masovnu mobilizaciju vojno sposobnih muškaraca, što je značajan politički rizik. Kako tvrdi General SVR, Putinova navodna operacija je bila zakazana na drugu polovinu aprila, ali je odložena.

Kremlj je uvek snažno poricao da Putin ima zdravstvenih problema, ukazuje “Dejli mejl”.

Dok se Putinovo zdravstveno stanje ne može potvrditi, posebnu pažnju je privukla vest o čoveku koji će ga zameniti dok se on operiše i oporavlja od operacije. Nikolaj Petrušev, sekretar Bezbednosnog saveta i bivši čelnik Federalne službe bezbednosti, je jedan od trojice Putinovih silovikija, pored Šojgua i Sergeja Nariškina, čelnika spoljne obaveštajne službe (SVR).

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter