Izvor: BSC HAPPY
10.12.2023 u 09:41
0

ON JE SINONIM ISTINSKE LJUBAVI, VERNOSTI I EMPATIJE: Putin oduševio svet, ovaj prizor topi SRCA (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin poznat je kao osoba koja puno voli životinje i jedino u tim prilikama možemo da vidimo emocije na njegovom licu. Tome smo svedočili i u četvrtak, prilikom njegove posete Srbiji, kada je na poklon od našeg predsednika dobio Pašu, štene šarplaninca. Putin je tako grupi svojih ljubimaca dodao i četvrtog člana, a pored četiri psa, ruski lider vlasnik je i konja.

STRATEGIJA OGNJA I MAČA PARALIŠE ZAPAD, SVI CVOKOĆU: Putinova taktika razara poput MAČA

Njegov prvi, verni ljubimac uginuo je 2014. godine, a od 2000. godine Putin je dobio još četiri nova psa kao poklon od državnika širom sveta. Pored pasa, Putin koristi svaku priliku da se druži sa velikim mačkama, čime pokazuje svoju neustrašivu snagu.

Kada biste bili u situaciji da nešto poklonite ruskom lideru i da znate da će to na njega ostaviti veliki utisak, odličan izbor je uvek pas.

Iako važi deviza da se „poklonu u zube ne gleda“, poklanjanje psa je uvek pun pogodak kada je u pitanju ruski predsednik. Zato je Putin svoje verne ljubimce dobio kao poklone, a mi vam predstavljamo životinje koje mogu da izazovu redak smešak na Putinovom licu.

Svi oni žive u Putinovoj rezidenciji u Moskvi.

ŠARPLANINAC PAŠA (poklon 2019.)

Paša, tromesečno štene šarplaninca, poslednji je poklon koji je dobio Putin. Njega mu je uručio predsednik Vučić u četvrtak, tokom njegove četvrte posete našoj zemlji. Štene ima ozbiljan pedigre sedam generacija unazad. Reč je o našoj najstarijoj autohtonoj rasi. Paša dolazi iz renomirane uzgajivačnice smeštene na Šar planini.

Paša ima i pasoš s kojim je otputovao u Rusiji, a u kojem stoje svi najvažniji podaci o ovom psu, poput toga gde mu se nalazi čip i kada je vakcinisan.

Prilikom prvog susreta sa štenetom, Putin je bio oduševljen i odmah je prišao da ga pomazi. To je radio sa osmehom na licu, a srpski zvaničnici znali su da su mu poklonili pravu stvar.

Pogledajte snimak koliko je predsednik Rusije empatičan prema životnjima, topi srca:

@ch.christtian Pentru mine clipul ăsta spune tot 🤝 Nu știu câți iubesc animalele,dar omul ăsta pare să facă asta 😉 #Putin Vladimir#dog#mood ♬ Infinite White – Steve Jablonsky

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter