Izvor: Happy BSC
18.04.2022 u 09:01
0

OVAJ VOJNIK PREKINUO JE PROGRAM UŽIVO RUSKE TELEVIZIJE! Na čistom SRPSKOM jeziku poslao je poruku Bajdenu (VIDEO)

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 54. dan. Ukrajinski borci u mariupoljskoj železari Azovstal, za koje se smatra da su poslednji branioci ovog lučkog grada na jugu Ukrajine, ignorisali su ultimatum za predaju koju su im Rusi ponudili, a na koji je trebalo da odgovore juče do 13 časova.

Ipak, sve je šokirao izveptaj „RT“ sa fronta kada se u emisiji uživo pojavio „ruski vojnik“ pored zaplenjenih američkih hamera ukrajinske vojske i obratio se na čistom srpskom jeziku novinaru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovaj video snima postao je pravi viral i svi se pitaju da li je ovaj čovek sa Balkana? Da li je iz Srbije? Možda ima samo korene sa našeg podneblja?

Prvi snimak dronom Azovstalja! Borbe se nastavljaju!

Pogledajte video o kome se priča:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter