Izvor: BSC happy portal
02.08.2023 u 07:55
3

OVAKVU ZAHAROVU NIKADA NISTE VIDELI: Snimak doveo do usijanja, čitav SVET priča o moćnoj RUSKINJI (VIDEO)

Sofisticiranost, izvajano telo i istinska ljubav prema svom narodu.

Portparol Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije, Marija Zaharova očarava čitav svet svojom ledenom lepotom, vanserijskom inteligencijom i stavovima, ali je do sada nismo viđali van političkih normativa i za konferencijskim stolovima – kada su na pijedestalu bile krucijalne političke tematike.

„MOLIMO SE ZA PRILEPINA“ Marija Zaharova okrivila ukrajinske teroriste za atentat na pisca

Nevericu na digitalnim platformama napravio je snimak na kojem Zaharova pleše uz rusku narodnu pesmu Kalijnka, a njen izvajan stas paralisao je mnoge.

Ovaj nesvakidašnji momenat je dokumentovan, te je Marija postala viralna zvezda na društvenim mrežama.

Kaljinka je, uz Kaćušu, jedna od najpopularnijih ruskih pesama. Ona je veoma uvažena i u Srbiji, te je ljudi neretko slušaju – iako i ne razumeju o čemu govori.

ŠTA ZNAČE REČI PESME: 

Ako ste ikada pevali „Kaljin, Kakaljin…“, vi ste pevali o ribizli. Pesma Kalinka je ljubavna, a mladić tepa devojci nazivajući je najlepšim voćkama.

Ribizlice, ribizlice, ribizlice moja!
U bašti jagodo, jagodo moja!

Ah, pod bor, zeleni bor,
Položite me da spavam!
Aj-ljulji, ljulji, aj-ljulji,
Položite me da spavam.

Ribizlice, ribizlice, ribizlice moja!
U bašti jagodo, jagodo moja!

Ah, boriću zeleni,
Ne šumi nada mnom!
Aj-ljulji, ljulji, aj-ljulji,
Ne šumi nada mnom!

Ribizlice, ribizlice, ribizlice moja!
U bašti jagodo, jagodo moja!

Ah, lepotice devojko,
Zaljubi se u mene!
Aj-ljulji, ljulji, aj-ljulji,
Zaljubi se u mene!

Ribizlice, ribizlice, ribizlice moja!
U bašti jagodo, jagodo moja!

Podsetimo, Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova  nedavno je reagovala na poziv Ujedinjenih nacija da se izbegavaju koraci koji vode ka deeskalaciji sukoba u Ukrajini, poručivši da bi taj poziv trebalo uputiti zapadnim zemljama.

„Ovo je poziv onima koji Kijevu isporučuju oružje, uključujući kasetnu municiju i granate sa osiromašenim uranijumom“, napisala je Zaharova na Telegramu.

On je dodala da je sekretarijatu Ujedinjenih nacija neprijatno da ih imenuje, ali da Moskvi to nije problem.

„SAD, Velika Britanija, Francuska, Nemačka i sva osovina zla NATO-a“, poručila je Zaharova.

Bonus video: 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “OVAKVU ZAHAROVU NIKADA NISTE VIDELI: Snimak doveo do usijanja, čitav SVET priča o moćnoj RUSKINJI (VIDEO)”

  1. Pametan covjek ovaj Milovan Drecun. Gospodine Vucicu samo napred sa razvojom Srbije. Ne obracaj paznu na ove ljigavce iz opozicije sto protestvuju po ulicama. Vecinski narod Srbije je uz tebe. Pozdrav iz Norveske.

    10
    5
    Odgovori
  2. Lepa zgodna pametna zena brani Srbiju na svaki korak dace bog, da se ovo zlo zavrsi kod njih, pa da dodje u Gucu na trubace. jednom je bila dace bog opet.

    12
    0
    Odgovori
  3. I ona je malo opsirnija nego sto je potrebno , mora sve sazeto da bude a jasno kazano , u danasnje vreme ne drzi paznja tako dugo , inace je zaista dobra , kaze tacno onako kako stoje stvari , kaze bobu „bob“ , popu „pop“, i osovinama zla da su „zlo“ .
    Takva politika treba da je i Trampova, njegova ideja za izbore treba da je Od mene cete cuti samo istinu a ne lazi , svima kojima je ucinjena nepravda dozivecete samo pravdu , ne samo u unutrasnjosti Amerike vec i u svetu , bice Amerika ono sto bi se nazivalo postena, sigurna, pouzdana Amerika .

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter