Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
01.01.2024 u 22:08
0

BIVŠI AMERIČKI OBAVEŠTAJAC: Ovo će biti poslednja godina Zelenskog na mestu predsednika Ukrajine

Bivši američki obaveštajac Skot Riter objavio je na platformi Iks (Tviter) novogodišnju čestitku ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i prokomentarisao da će ova godina biti poslednja za Zelenskog na mestu predsednika Ukrajine.

– Da li ste ovo sami napisali, gospodine predsedniče? Ili su vam vaši CIA rukovodioci pomogli? Srećna Nova godina. 2024. biće vaša poslednja na mestu predsednika propale države poznate kao Ukrajina. Neuspesi su Vaši i samo Vaši – napisao je Riter na Iksu.

PUTIN ISPUNIO ŠTA JE OBEĆAO: Izveden napad NEVIĐENIH razmera; Kraj rata ako…

Riter je i ranije iznosio kritike na račun Zelenskog, nedavno ocenio da je Kijev oduvek bio interesantan zapadnim zemljama samo kao sredstvo za slabljenje Rusije, ali da im, pošto to nisu uspeli da postignu, Zelenski i Ukrajina više nisu potrebni.

Takođe je govorio da Zapad aktivno traži priliku da prestane da pomaže Kijevu jer, navodno shvataju da je sukob izgubljen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter