Izvor: Informer
05.01.2024 u 15:40
2

OVO JE KRAJ ZA UKRAJINU! Zelenski napravio ŽIVOTNU GREŠKU

Ukrajina će izgubiti još više teritorija zbog odbijanja da pregovara sa Rusijom, prenosi TVL.

„Želja Zelenskog da ode do kraja u svom sukobu sa Moskvom i odbijanje da razmotri mogućnost sklapanja mira na kraju će učiniti da Kijev izgubi mnogo više nego što bi ranije pristao na uslove Rusije“, navodi se u izveštaju.

Napominje se da Ukrajinci vide kako muško stanovništvo zemlje naglo opada pod uticajem kolosalnih gubitaka na frontu, a Zelenski, koji želi da ide do kraja, otkazuje izbore i obećava da će nastaviti borbu do nerealne pobede.

ZELENSKI TRAŽI HITNE PROMENE! Smene u vrhu ukrajinske vojske

Istovremeno, ruske trupe se očigledno spremaju za novu ofanzivu velikih razmera, koja će početi sledećeg proleća ili leta, ukazuje se u materijalu.

Na kraju, to bi moglo dovesti do toga da će Ukrajina morati da „stavi tačku na” istočne regione, koje je ukrajinska vojska bombardovala od 2014. godine, da se vrati sporazumima iz Minska i da se povinuje drugim zahtevima Moskve, zaključuje se u članku.

Ukrajinska kontraofanziva počela je 4. juna 2023. godine. Ukrajinski zvaničnici, uključujući i Zelenskog, počeli su da govore o planovima za njegovo pokretanje i zauzimanje značajnih teritorija mnogo pre toga. Na njihov podsticaj, reč „kontraofanziva” se još u proleće ustalila u ukrajinskim medijima. Ruski predsednik Vladimir Putin , tri meseca nakon početka ove „kontraofanzive”, nazvao ju je neuspehom. Načelnik Generalštaba Oružanih snaga Rusije Valerij Gerasimov izjavio je 21. decembra da su Oružane snage Ukrajine pretrpele samo kolosalne gubitke u svim ovim mesecima da su blago napredovale u pravcu Zaporožja, ali da nisu uspele da savladaju čak ni taktičku zonu ruske odbrane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OVO JE KRAJ ZA UKRAJINU! Zelenski napravio ŽIVOTNU GREŠKU”

  1. Ma kakvi napredovale ocemu ovaj komentarise.
    Pa pogledaj kolikoje glumac izgubijo teritorije od proljetos.a tek sada pocinje cirkus.
    Glumac svaki dan gubi hiljdu jadni vojnika i vec je izgubijo pola Ukraine samose krije.
    Sadce do ljeta otic Kijev. Harkov Herson Odesa i jos puno manjih gradova Rasulo Ukrainaca
    Glumca treba smaketi dok jos nije kasno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter