Izvor: Sputnik Srbija
17.06.2022 u 12:29
0

PESKOV POHVALIO MAKRONA, PA PORUČIO: „Naš stav je dobro poznat, on je stavljen na papir i predat Ukrajincima“

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je istakao da Rusija ceni to što se francuski predsednik Emanuel Makron zalaže za razgovor o suštinskim nesuglasicama i rešavanje sukoba za pregovaračkim stolom.

LUKAŠENKO: DEŠAVAJU SE VELIKE SVETSKE PRERASPODELE! Svima je dozlogrdio pokušaj Zapada da celom svetu diktira šta da radi!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Zaista znamo da je predsednik Makron pristalica razmatranja suštinskih nesuglasica i to upravo za pregovaračkim stolom. I mi cenimo taj konceptualni pristup. Što se tiče stanja stvari u Ukrajini, znamo da su Rusija i predsednik Putin otvoreni ka pregovaračkom procesu. Naš stav je dobro poznat, on je stavljen na papir i predat Ukrajincima“, rekao je Peskov i naglasio da je tekst dokumenta u velikoj meri usaglašen u Istanbulu, ali da je ukrajinska strana u aprilu napustila pregovore.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter