Izvor: TANJUG
14.11.2022 u 16:58
0

PESKOV POTVRDIO: Rusko-američki pregovori u toku u Ankari

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopštio je danas da su u toku pregovori između Rusije i SAD u Ankari, javila je agencija RIA Novosti.

PESKOV O ODLASKU ZELENSKOG U HERSON – OVA PORUKA JE I VIŠE NEGO „SUPERIORNA“: „Vi znate da je to teritorija Ruske Federacije….“

Prethodno je ruski list Komersant preneo da su ruska i američka delegacija doputovale u Ankaru na pregovore, kao i da je u ruskoj delegaciji direktor Spoljne obaveštajne službe Sergej Nariškin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Neimenovani zvaničnik Bele kuće saopštio je da direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns boravi u Ankari kako bi razgovarao sa svojim ruskim kolegom o posledicama eventualne ruske upotrebe nuklearnog oružja u Ukrajini.

Zvaničnik Bele kuće rekao je da Berns, bivši američki ambasador u Rusiji, ne vodi nikakve pregovore s Nariškinom, preneo je Rojters.

– On ne vodi pregovore niti razgovara o rešavanju rata u Ukrajini – rekao je zvaničnik, dodajući da će Berns pokrenuti pianje Amerikanaca zatvorenih u Rusiji.

Američka košarkašica i dvostruka osvajačica zlatne olimpijske medalje Britni Griner uhapšena je 17. februara na moskovskom aerodromu zbog posedovanja ulja kanabisa u prtljagu, koje je zabranjeno u Rusiji, a osuđena je 4. avgusta na devet godina zatvora.

Advokat Aleksandar Bojkov, koji zastupa Grajnerovu je izjavio ranije da bi Amerikanka mogla biti deo razmene zatvorenika između SAD i Rusije.

Prema rečima zvaničnika Bele kuće, ukrajinske vlasti su pre Bernsovog puta u Tursku bile obaveštene.

Poslednji put ruska i američka delegacija sastale su se u Ženevi 10. januara radi razgovora o bezbednosnim garancijama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter